KÖSZÖNET :)

Kedves Róbert Károly Kórház Munkatársai!

2018.04.16-ra jelentkeztem  be műtéti konzultációra Dr. Koltai Pál főorvos úrhoz. A fő ok, amiért a kórházukat felkerestem az volt, hogy minél hamarabb túl szerettem volna lenni a műtéten. Kérésemre és nagyon nagy szerencsémre a műtét 1 hét múlva meg is volt. (Mindkét oldali pajzsmirigy lebeny eltávolítás). Tegnap voltam kontrollon és minden a legnagyobb rendben van.

Életem legjobb döntéseinek egyike volt kórházukat választani. Dr. Koltai Pál főorvos úr professzionalitása, szakértelme, – ez nem volt kérdéses, – valamint embersége és végtelen türelme nagyon sokat segített a gyógyulás során a traumáim kezelésében is. Hálás köszönet neki mindezért!

Továbbá a beosztott éjszakás nővérnek – Balogh Ildikó – külön ezúton is szeretnék köszönetet mondani. A műtét éjszakáját nehezen bírtam (allergiás reakció, ájulás). A nővér minden esetben szakszerűen, lelkiismeretesen és nagyon kedvesen járt el. Rendszeresen bejött éjszaka a palackokat ellenőrizni, megszorította / megsimogatta a kezemet.

Minden munkatársuk akikkel kapcsolatba kerültem (műtéti stáb, nővérek, takarítók, stb.) nagyon kedvesek és megnyugtatóak voltak.

Nagyon köszönöm még egyszer.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.