KÖSZÖNET! :)

Köszönet Dr.Fülöp István Dr.Úrnak és a Róbert Károly magánkórház dolgozóinak!

Hová és kihez forduljunk endometriozissal???

Kisfiam 2007-ben császármetszéssel született a lakhelyemen lévő kórházban.
Születését követő 2. évben tapasztaltam a császár hegében az endometriozist,amit sajnos itt helyben első körben félrediagnosztizáltak.Miután a diagnózis egyértelművé vált,a legjobb szakemberrel szerettem volna kezeltetni,így esett a választásom Dr.Fülöp Istvánra.
Még lehetett gyógyszeres kezelést alkalmaztunk éves kontroll mellett.
Sok éven át ez elégnek bizonyult,szinte tünetmentesen éltem,csupán a menstruáció napjain a méretbeli növekedés jelezte számomra,hogy bizony jelen van és még a műtétre nem szánom rá magam jelen is lesz.
A műtét akkor vált esedékessé amikor már a mérete zavaróvá vált és külső bőrfelszín véraláfutással jelezte,hogy a műtétet már halogatni nem lehet.
Fülöp Dr.Úr nagyon rugalmas volt és figyelembe vette, hogy a műtétre mikor kerüljön sor és sokáig izgulni se kelljen így egy bő hét múlva már ki volt tűzve a műtét időpontja,amiért nagyon hálás voltam,mert előtte lenni nem egy kellemes dolog…
A kivizsgálás a műtétre való felkészítés nagyon szervezetten és gördülékenyen zajlott,minden információ tudatában vártam a “nagy napot”
A műtét napján a nővérek szakszerűen felkészítettek,nagyon kedvesek és segítőkészek voltak ami az adott helyzetben bizony nagyon jól esik a műtét előtt álló betegnek. A “bátorító” is a megfelelő időben érkezett,sok helyen ezt elfelejtik illetve nem a megfelelő időben szolgáltatják.
A műtét rendben zajlott és az ott töltött két éjszaka alatt minden segítséget,figyelmet megkaptam,sőt még az IR étkezésemnek megfelelő étkezésben is részesültem.
Fülöp Dr. maga ellenőrizte a sebet illetve távolította el a drain csövet és bocsájtott az otthonomban.
A műtét után nagyon gyorsan a vártnál sokkal előbb felépültem és álltam ismét munkába,jelenleg 4 héttel a műtét után már túl vagyok egy nyaraláson, hiszen a nagyon alapos mindenre kiterjedő kontroll megnyugtatott és ezt lehetővé tette.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom aki még ilyen műtét előtt áll!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.