Két dolgot kértem a kislányunktól: had süssem meg a húsvéti kalácsot, és had egyek még itthon a húsvéti sonkából”

Tisztelt Róbert Kórház!

Szeretném elküldeni a köszönő levelünket kislányunk születésével kapcsoltban.

“Két dolgot kértem a kislányunktól: had süssem meg a húsvéti kalácsot, és had egyek még itthon a húsvéti sonkából. Betartotta… 04.01-jén, húsvét vasárnap hajnali 4-kor arra keltem, valami mintha fájna. Türelmesen vártam, hogy ebből mi lesz, majd 6-kor hívtam Csűrös Erzsike szülésznőnket, hogy bizony rendszereződnek a fájások, ő pedig javasolta, hogy azonnal induljunk, hiszen 160 km-t még meg kell tennünk. 

Siklós főorvos úr érkezésünk után nem sokkal beért a szülőszobába, és szokás szerint azonnal megnyugtatott, még viccelődtünk is, hogy április 1-jén születik ez a kis manó, aki a 38. hétig úgy gondolta, ő ugyan lesz fejjel lefelé… 😀

Nagyon gyorsan történt minden, ha úgy volt vicces hangulatban, ha kellett meghitten, kettesben a férjemmel. Hálásak vagyunk mind Siklós főorvos úrnak, mind Erzsikének, akik profizmusukkal és kedvességükkel végig segítettek, egy pillanatra sem aggódtam amiatt, hogy jó kezekben vagyunk-e. A legjobb kezekben voltunk! 

Nagyon sokat jelentett nekünk, hogy kislányunk érkezése után végig, a bent töltött idő alatt is hármasban lehettünk, és igazi családként jöhettünk haza! 

Egy regényt tudnék írni a szülésről és a bent töltött napokról, annyira fantasztikus élmény volt mindannyiunknak. Köszönjük a csecsemős nővérkéknek, a szülésznőknek a sok segítséget, bátorítást, támogatást!

Ha rajtunk múlik, a második babánk is Róbert gida lesz! ❤️

A & P & kicsi Mira”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.